H εταιρία Olympic Air, στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, εγκαινιάζει στα γεύματα των πτήσεών της τη χρήση ελαιόλαδου και ξυδιού ελληνικής προέλευσης προς αντικατάσταση των εισαγόμενων προϊόντων.

Τα γεύματα θα συνοδεύονται από ατομική μερίδα, η οποία θα αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και βαλσάμικο ξύδι μιας από τις σημαντικότερες πόλεις της Νοτίου Ελλάδας της οποίας τα προϊόντα εξάγονται σε 15 χώρες του κόσμου, τυγχάνοντας διεθνούς αναγνώρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, παρά τις προσπάθειες που είχαν καταβληθεί με την έναρξη λειτουργίας της Olympic Air, οι ελληνικές εταιρίες δεν είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν το προϊόν σε συσκευασία κατάλληλη για την εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Μετά από διαβουλεύσεις με εταιρείες του κλάδου δημιουργήθηκε η κατάλληλη συσκευασία και οι επιβάτες της Olympic Air θα απολαμβάνουν στο γεύμα ή το δείπνο τους ελληνικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης