Απάκι με ανθόγαλο, λιαστή ντομάτα και γλυκό κρασί

Είναι γνωστή η αγάπη του Ηλία Σκουλά για την πατρίδα του την Κρήτη. 

Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, έχει καλεσμένο τον Γιάννη Προκοπάκη από το Ρέθυμνο. Οι δυο τους συνδέονται με μια μεγάλη φιλία η οποία ξεκίνησε με ρακί και μεζέ, όπως γίνεται συνήθως.

Αυτό τον μεζέ μας μαγειρεύουν σήμερα και είμαστε σίγουροι πως θα τον λατρέψετε.

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με τον Ηλία για απορίες και σχόλια σχετικά με την μαγειρική του, μπορούν να του στείλουν email στο iliasskoulas@yahoo.gr