Νεφώσεις, τοπικές βροχές και χιονόνερο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις αμέσως επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 13-02-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, αλλά γενικά θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 14-02-2015

Καιρός: στην ανατολική και νότιά χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Κυριακή 15-02-2015

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Δευτέρα 16-02-2015 και Τρίτη 17-02-2015

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.

Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης