Άστατος θα είναι ο καιρός τις προσεχείς ημέρες, οπότε και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και κατά τόπους χιονοπτώσεις σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tρίτη 24-02-2015
Kαιρός: Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στο αιγαίο νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και νότια τμήματα που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5 με 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 25-02-2015
Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Χιονιά στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά.

Πέμπτη 26-02-2015
Καιρός: Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονιά στα ηπειρωτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές η καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 27-02-2015 και Σάββατο 28-02-2015
Καιρος: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. στα  υπόλοιπα βόρειοι με την ίδια ένταση. το Σάββατο στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης