ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ο συνήθως εχθρικός προς οποιαδήποτε… συνάθροιση παρουσιαστής, Γ. Πρετεντέρης, έδειξε ιδιαίτερη χαρά για τη χθεσινή συγκέντρωση, ενώ αν και επρόκειτο για μερικές χιλιάδες διαδηλωτών, την μετέτρεψε στην πολυπληθέστερη που έχει δει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Mega συνέχισε να επαινεί τους διαδηλωτές «που κατέβηκαν χωρίς κομματικές σημαίες παρά με την ελληνική και την ευρωπαϊκή», μιλώντας για «τις πιο αισιόδοξες εικόνες που έχει δει» ακόμα και όταν τα πλάνα έδειχναν την εισβολή των διαδηλωτών στον προαύλιο χώρο της Βουλής… Τη θέση που έχει πάρει ο κ. Πρετεντέρης σε προηγούμενες συγκεντρώσεις, δεν χρειάζεται να την θυμίσουμε. Αξίζει όμως να θυμηθεί κανείς, πως αντιμετώπισε το  την κινητοποίηση μιας «χούφτας» αναρχικών που έφτασαν ως το περιστύλιο της Βουλής.

«Τεράστια ερωτήματα για το κενό ασφαλείας….», «Θα υπάρξουν παραιτήσεις υπευθύνων;», «Θέμα συνολικότερης ασφάλειας. Ξέφραγο αμπέλι η Βουλή» και άλλα πολλά για δέκα ανθρώπους, αλλά για την χθεσινή διαμαρτυρία, ούτε λέξη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης