Συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα είχαν σήμερα το μεσημέρι οι Henk Ten Cate και Κώστας Αντωνίου, με αφορμή τη χθεσινή ήττα του «τριφυλλιού» με 3-1 από την Sparta Praha, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ζήτησε εξηγήσεις από τον Ολλανδό τεχνικό και τον football manager των «πρασίνων» για τη χθεσινή ήττα και την τραγική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο Generali «Arena», η οποία έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε δεινή θέση, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαίωσε το ότι υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός

 

Με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης και σκυμμένα κεφάλια αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Πράγα, όπου χθες το βράδυ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Sparta.

 

Κανείς από τους παίκτες των «πράσινων» δεν έκανε δήλωση, με εξαίρεση τον Cedric Kante, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Να πάρουμε την πρόκριση».

 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός και ο Ολλανδός προπονητής Henk Ten Cate θα πρέπει να επαναφέρει την αισιοδοξία στα αποδυτήρια για να μπορέσει να βρει τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να πετύχει τα δύο γκολ που χρειάζεται για να περάσει στα play off του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας του Τσέχους.

 

Στο μεταξύ, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, στην οποία αναφέρει:

 

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 30 Ιουλίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ– SPARTA PRAHA, που θα διεξαχθεί στις 4/8/2009, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 15€ έως 50€».

 

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009, 15:29)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης