Νοκ άουτ για τα παιχνίδια με Αυστρία και Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο φορ των «πάντσερ» τραυματίστηκε στα πλευρά στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Ουρουγουάη, όπου τα «πάντσερ» επικράτησαν 2-1.

Πλέον πιο πιθανό φαντάζει τη θέση του να πάρει ο Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποκόμισε έναν οδυνηρό τραυματισμό στα πλευρά. Οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, έδειξαν ότι ο 32χρονος πρέπει να απέχει τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις και επομένως δεν μπορεί να είναι στη διάθεσή μας για τα προκριματικά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλόζε, ο οποίος είναι ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική Γερμανίας πίσω από τον Λόταρ Ματέους, «κυνηγάει» τον Γκερντ Μίλερ στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στα «πάντσερ». Ο Μίλερ έχει σημειώσει 68 τέρματα σε 62 παιχνίδια, ενώ ο Κλόζε μετράει 61 γκολ σε 109 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Η Γερμανία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2012 με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θα αναμετρηθεί με την Αυστρία στη Βιέννη στις 3 Ιουνίου και με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού τέσσερις ημέρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης