«Στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 εναντίον 11 αλλά στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί» είχε δηλώσει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ, ωστόσο η Ίντερ φρόντισε να τον βγάλει… ψεύτη.

Οι «νεαρατζούρι», μετά από ένα αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με πέντε γκολ και διαρκείς εναλλαγές συναισθημάτων, πραγματοποίησαν επική ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 της Μπαγερν Μονάχου στην «Αλιάνζ Αρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Λεονάρντο, έτσι υπερκάλυψε την ήττα της με 1-0 στο «Σαν Σίρο» και πανηγύρισε την πρόκριση για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα γκολ των πρωταθλητών Ευρώπης σημείωσαν οι Ετό (4΄), Σνάιντερ (63’) και Πάντεφ (88΄), ενώ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν πλήθος ευκαιριών, «πληρώνοντας» με αποκλεισμό την αστοχία τους, σκόραραν οι Γκόμεζ (21΄) και Μίλερ (31΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 O αγώνας

Μπορεί η Ίντερ να μπήκε δυνατά και μάλιστα να βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 4΄ με τον Ετό αλλά το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους.

Πιο συγκεκριμένα, στο 21΄ ο Γκόμεζ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ζούλιο Σέζαρ σε σουτ του Ρόμπεν και έφερε το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια, ο Ρόμπεν σε μια από τις γνωστές επελάσεις του από την αριστερή πλευρά θέλησε να βρει τον Γκόμεζ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Τιάγκο Μότα, στρώθηκε στο Μίλερ που με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 41΄ η Μπάγερν έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της καθώς ο Μίλερ σε κόντρα με τον Ρανόκια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Ίντερ βέβαια δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62΄ ο Ετό έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Σνάιντερ με τον Ολλανδό να πιάνει μονοκόμματο σουτ και να ισοφαρίζει για την ομάδα του Μιλάνου.

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και δύο λεπτά πριν το τέλος ο Γκόραν Πάντεφ, πάλι μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του MVP Σάμουελ Ετό, χάρισε μια επική πρόκριση στην κάτοχο του τίτλου.

Δείτε το video…

Κίτρινες: Γκουστάβο, Μπρένο, Τιάγκο Μότα – Λούσιο, Πάντεφ, Χαρτζά

Μπάγερν Μονάχου (Λουίς Φαν Γκάαλ): Κραφτ, Λαμ, Μπρένο (90΄ Κρος), Βαν Μπούιτεν (70΄ Μπαντστούμπερ), Πράνιτς, Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (68΄ Άλτιντοπ), Ριμπερί, Μίλερ, Γκόμεζ.

Ίντερ (Λεονάρντο): Ζούλιο Σέζαρ, Κίβου (87΄ Ναγκατόμο), Λούσιο, Ρανόκια, Μαϊκόν, Μότα, Στάνκοβιτς (51΄ Κοουτίνιο), Καμπιάσο, Σνάιντερ, Πάντεφ (89΄ Χαρτζά), Ετό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης