Μετά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, η Ρούμπιν Καζάν θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό. Οι Ρώσοι, που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, προκρίθηκαν σαν δεύτεροι από τον 1ο όμιλο, στο οποίο αγωνιζόταν και ο ΠΑΟΚ, που πήρε την πρώτη θέση.

Εκτός από το χθεσινοβραδινό 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», νίκησε 4-1 τη Σάμροκ στη Ρωσία και 3-0 στην Ιρλανδία, έχασε 1-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ και κέρδισε στη Ρωσία, ενώ με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε την πορεία της από το Champions League. Αρχικά απέκλεισε την Ντιναμό Κιέβου με δύο νίκες 0-2 και 2-1 στον τρίτο προκριματικό γύρο, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Λιόν, αφού έχασε 3-1 στο «Ζερλάν» και έφερε ισοπαλία 1-1 στο Καζάν.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ριζίκοφ, Αρλάουσκις (Λιθουανία)

Αμυντικοί:
Κούζμιν, Ανσάλντι (Αργεντινή), Νάβας (Ισπανία), Καλέσιν, Ορέκχοφ, Μποκέτι (Ιταλία), Ζεστόκοφ, Κρκβέλια (Γεωργία), Σαρόνοφ

Μέσοι:
Μπιστρόφ, Ριγιαζάντσεφ, Νέμοφ, Κασάεφ, Κίσλιακ (Λευκορωσία), Νόμποα (Ισημερινός), Καραντενίζ (Τουρκία), Νάτκχο (Ισραήλ), Εντουάρντο (Βραζιλία)

Επιθετικοί:
Μάρτινς (Νιγηρία), Λεμπεντένκο, Τσαλά (Ισημερινός), Βαλντές (Παραγουανός), Αντόνιουτς (Μολδαβία), Ντιάντιουν, Μεντβέντεφ, Πορτνιαγκίν

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης