Πέρυσι αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League, όπου πήρε δύο ισοπαλίες, χωρίς σκορ, και φέτος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League.

Η Ρούμπιν Καζάν κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Ρωσία το 2008 και το 2009, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση, πίσω από τη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τη φετινή χρονιά, εννέα στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έχει περιοριστεί στην έκτη θέση με 35 βαθμούς και απολογισμό εννέα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ευρώπη απέκλεισε την Ντιναμό Κιέβο από το Champions League με δύο νίκες, όμως κόντρα στη Λιόν δεν τα κατάφερε, αφού έχασε στο «Ζερλάν» με 3-1 και έμεινε στο 1-1 στη ρεβάνς της Ρωσίας.

Το ρόστερ της Ρούμπιν Καζάν:

Τερματοφύλακες: Ριζίκοφ, Αρλάουσκις (Λιθουανία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμυντικοί: Κούζμιν, Ανσάλντι (Αργεντινή), Νάβας (Ισπανία), Καλέσιν, Ορέκχοφ, Μποκέτι (Ιταλία), Ζεστόκοφ, Κρκβέλια (Γεωργία), Σαρόνοφ

Μέσοι: Μπιστρόφ, Ριγιαζάντσεφ, Νέμοφ, Κασάεφ, Κίσλιακ (Λευκορωσία), Νόμποα (Ισημερινός), Καραντενίζ (Τουρκία), Νάτκχο (Ισραήλ), Εντουάρντο (Βραζιλία)

Επιθετικοί: Μάρτινς (Νιγηρία), Λεμπεντένκο, Τσαλά (Ισημερινός), Βαλντές (Παραγουανός), Αντόνιουτς (Μολδαβία), Ντιάντιουν, Μεντβέντεφ, Πορτνιαγκίν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης