Φθηνά την γλίτωσε ο Κριστιάν Νέμεθ, καθώς ο τραυματισμός του στο χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων της Ουγγαρίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός, από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.
 
Ο επιθετικός της «Ένωσης», μετά τον τραυματισμό του (σ.σ.: έπεσε άτσαλα στο χορτάρι, μετά από μία εναέρια μονομαχία και αντικαταστάθηκε) διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου υπήρχαν φόβοι ότι έχει υποστεί για ρήξη συνδέσμου.
 
Ευτυχώς ωστόσο, τόσο για αυτόν όσο και για την ΑΕΚ οι αρχικοί φόβοι δεν επαληθεύτηκαν.
 
Ο Μαγυάρος στράικερ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης», τους ενημέρωσε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Όπερ σημαίνει ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος στην αναμέτρηση κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα», για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011, πέτυχε το πρώτο γκολ των Ούγγρων, οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 2-0.

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός έκανε τρέξιμο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, οι Μπλάνκο και Ενσαλίβα έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ και ο Καράμπελας ακολούθησε και σήμερα προληπτικά ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Νέμεθ: Φόβοι για ρήξη συνδέσμων

Βλέπει Ιταλία και… αφηνιάζει ο Νέμεθ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης