Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τη Μονπελιέ, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα δεν έχουν κερδίσει βαθμό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και γνωρίζουν πως, αν δεν τα καταφέρουν και σήμερα, τότε δύσκολα θα έχουν ελπίδες πρόκρισης είτε στην επόμενη φάση του θεσμού είτε στο Europa League.

Οδηγός στον σημερινό τελικό είναι το περσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 και κατάφεραν να κερδίσουν την τρίτη θέση του ομίλου. Στο αγωνιστικό μέρος η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκαλύπτει το πλάνο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον Κάρολ και τον Μέγιερι για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς και Τοροσίδης. Εναλλακτικό πλάνο είναι να ξεκινήσει ο Ντιακιτέ στο δεξί άκρο, όπως έγινε και στο ματς με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», να μετακινηθεί ο Τοροσίδης στο αριστερό άκρο και να προωθηθεί ο Χολέμπας στα χαφ.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Μανιάτης και ο Μοντέστο, ενώ ο Μασάντο θα πάρει τη θέση του Άριελ Ιμπαγάσα. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Φουστέρ και Αμπντούν ή Γκρέκο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέισα, Ντιόγο, Μήτρογλου, Πάντελιτς και Λυκογιάννης, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπάζογλου και Φετφατζίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Ρενέ Ζιράρ της Μονπελιέ αναμένεται να παρατάξει τους Γάλλους με 4-2-3-1. Ο Ζουρντέν θα είναι ο τερματοφύλακας και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Σταμπουλί, Εμπιβά, Χίλτον και Μπεντιμό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σαϊχί και Εστράδα, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Ουτάκα, Μπελαντά και Καμπέλα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καμαρά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πιονιέρ, Μαρβό, Μουνιέ, Σαρμπονιέ, Ερέρα, Κονγκρέ, Τινάν και Ζενεσάμπ. Εκτός έμειναν οι Μποκαλί και Αΐτ-Φανά.

2ος όμιλος

Μονπελιέ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Σάλκε

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 6 (5-2)
2. Σάλκε 4 (4-3)
3. Μονπελιέ 1 (3-4)
4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

Η επόμενη αγωνιστική: (6/11)
Σάλκε-Άρσεναλ
Ολυμπιακός-Μονπελιέ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης