Μόλις τρεις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ) κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες της 22ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 23/02/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 22η Αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός- ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: ”Μετά τη λήξη του αγώνα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών δημιουργήθηκε στιγμιαία ένταση και λεκτικοί διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω έντασης ένα άγνωστο άτομο χτύπησε τον προπονητή τερματοφυλάκων της φιλοξενούμενης ομάδας” στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Άρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης