Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και Πανιωνίου, οι οποίοι φιλοξενούν τον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά φιλοδοξεί στον σημερινό αγώνα την κατάκτηση ακόμη ενός τρίποντου, που εάν συνδυαστεί μάλιστα με στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα του χαρίσει τη… μοναξιά της κορυφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τη ψυχολογία στο «ζενίθ», μετά την εκτός έδρας νίκη του στο «Καυτανζόγλειο», επί του Ηρακλή αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-1 (38′ Μήτρογλου-22′ Σασιασβίλι, 85′ Ντουντού)

Στο 22′ Ο Μπέτο έκανε την κεφαλιά- γύρισμα, η άμυνα του Ολυμπιακού ολιγώρησε, κι έτσι ο Σασιασβίλι κατάφερε να παραβιάσει την εστία τον Νικοπολίδη, κάνοντας το 1-0.

Στο 38’ ο Ντουντού με εξαιρετική κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 85′ ο Γκαλίτσιος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, και ο Ντουντού με υπέροχο βολ πλανέ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Δασκαλάκη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ζίκο.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπράβο, Νουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Τοροσίδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Ορφανός, Βερπακόφσκις, Ρομάνο. 

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (17′ Γουνδουλάκης, 23′ Μπάλαμπαν, 72′ Καστελιόνε-15′ Ντιμπαλά)

Στο 15′ ο Ντιμπαλά έπειτα από σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, με κεφαλιά  στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μπέλιτς, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 17′ ο Γουνδουλάκης βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 23’ ο Μπόσκο Μπάλαμπαν κινήθηκε ωραία μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Στο 72′ ο Κουμορτζί με εκτέλεση φάουλ από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Καστελιόνε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-1. 

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέιρα): Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλας

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος):
Σικαλιάς, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Κανακούδης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Ανδράλας, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Σκαρντου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης