Φτωχή είναι η αγωνιστική δράση σήμερα, ωστόσο είναι σημαντική κυρίως για τον Ολυμπιακό, καθώς στις 13:00 αναμένεται να συναντηθούν ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης με τον τεχνικό Ερνέστο Βαλβέρδε για να μιλήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.  

Η αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα το Σαββατοκύριακο, με την συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου έχει αρχίσει. Σήμερα στις 13:00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να αναδειχθεί ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, παραχωρεί στις 12:30 συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Στις 10:00 πραγματοποιείται η πρώτη διάσκεψη της ολομέλειας του ΣτΕ για την προσφυγή των 131 ατόμων, με την οποία ζητούν να μην γίνει η διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ θα παίξουν στις 18:00 ΕΑ Πατρών – Φοίνικας Σύρου.

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών συνεχίζεται για 5η ημέρα το τουρνουά τένις 125.000 δολαρίων Status Athens της σειράς ΑΤΡ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης