Αγγλία- Premier League

Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς η πρωτοπόρος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την συμπολίτισσα της Σίτι, ενώ η Άρσεναλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Άρσεναλ στο λονδρέζικό «εμφύλιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της 36ης  αγωνιστικής: Σάββατο: Μπλάκμπερν-Πόρτσμουθ (17:00), Μπόλτον – Σάντερλαντ, Έβερτον – Τότεναμ, Φούλαμ- Άστον Βίλα, Χαλ – Στόουκ, Γουέστ Μπρομ – Γουΐγκαν, Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (19:30), Κυριακή: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (15:30), Άρσεναλ – Τσέλσι (18:00), Δευτέρα: Νιούκαστλ – Μίντλεσμπρο (22:00).

Ιταλία- Serie A

Το ντέρμπι του «Σαν Σίρο» ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής της Serie A, καθώς οι δύο ομάδες «ερίζουν» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της 35ης  αγωνιστικής: Σάββατο: Σαμπντόρια – Ρετζίνα (19:00), Λάτσιο – Ουντινέζε (21:30), Κυριακή: Τορίνο – Μπολόνια (16:00), Κατάνια – Φιορεντίνα, Αταλάντα – Τζένοα, Κιέβο – Ίντερ, Λέτσε – Νάπολι, Σιένα – Παλέρμο, Κάλιαρι – Ρόμα, Μίλαν – Γιουβέντους (21:30).

Ισπανία – Primera Division  

Με τις Βιγιαρεάλ και Βαλένθια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Primera Division, μία μόλις εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους «μονομαχία» που ανέδειξε νικητές τους «μπλαουγκράνα», με 6-2 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το πρόγραμμα της 35ης  αγωνιστικής: Σάββατο: Μπιλμπάο – Μπέτις (21:00), Σεβίλλη – Μαγιόρκα, Βαλένθια – Ρεάλ (23:00), Κυριακή: Βαγιαδολίδ – Νουμάνθια (18:00), Αλμερία – Χιχόν, Χετάφε – Οσασούνα, Μάλαγα – Σανταντέρ, Ουέλβα – Ντεπορτίβο, Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (20:00), Ατλέτικο – Εσπανιόλ (22:00) .

Γερμανία- Bundesliga

Στην έδρα της Στουτγάρδης δοκιμάζεται, στο πλαίσιο της 31ης  αγωνιστικής της Bundesliga η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Βόλφσμπουργκ και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 31ης  αγωνιστικής: Σάββατο: Κότμπους – Μπάγερν (16:30), Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ, Ανόβερο – Φρανκφούρτη, Ντόρτμουντ – Καρλσρούη, Χέρτα – Μπόχουμ, Χόφενχαϊμ – Κολωνία, Κυριακή: Γκλάντμπαχ – Σάλκε (18:00), Βέρντερ – Αμβούργο

Ολλανδία – Eredivisie

Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στο ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Eredivisie, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις μάχες για τις θέσεις των πλέι-οφ, αλλά και για αυτές των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 34ης  αγωνιστικής:  Κυριακή: Ναϊμέγκεν – Σπάρτα Ρότ. (15:30), Ντε Γκράαφτσαπ – Φόλενταμ, Γκρόνινγκεν – Μπρέντα, Ντεν Χααγκ – Φίτεσε, Βίλεμ – Αϊντχόφεν, Χέρακλες – Ουτρέχτη, Άγιαξ – Τβέντε, Φέγενορντ – Ρόντα, Άλκμααρ – Χέρενφεν.

Γαλλία – Coupe de France

Την Κυριακή στο «Σταντ ντε Φρανς» θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην έβδομη του Σαμπιονά, Ρεν και την Γκινγκαμπ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Ο τελικός του Κυπέλλου: Κυριακή: Ρεν-Γκινκάμπ (21:45)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης