Στα γήπεδα της Ευρώπης…

Ιταλία- Serie A

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρθενικό του γκολ στο Καμπιονάτο πέτυχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην ήττα της Λέτσε με 3-2 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Στο ντέρμπι της κορυφής της Serie A Γιουβέντους και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά.

Τζένοα-Λάτσιο 0-1, Γιουβέντους-Ίντερ 1-1, Αταλάντα-Ρετζίνα 0-1, Κάλιαρι-Νάπολι 2-0, Κατάνια-Σαμπντόρια 2-0, Παλέρμο-Μπολόνια 4-1, Ρόμα-Λέτσε 3-2, Σιένα-Κιέβο 0-2, Ουντινέζε-Φιορεντίνα 3-1.

Αγγλία- Premier League

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκες-χρυσάφι όσον αφορά την παραμονή τους στα «σαλόνια» της Premier League πέτυχαν οι Στόουκ, Πόρτσμουθ και Σάντερλαντ, οι οποίες επιβλήθηκαν των Μπλάκμπερν, Μπολτον και  Χαλ αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα άλλους δύο βαθμούς  έχασε η Άστον Βίλα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής: Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 1-1, Μίντλεσμπρο-Φούλαμ 0-0, Πόρτσμουθ-Μπόλτον 1-0, Σάντερλαντ-Χαλ 1-0, Στόουκ-Μπλάκμπερν 1-0,Τότεναμ-Νιουκάστλ 1-0, Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Μπρομ. 4-2.

Γερμανία-Bundesliga

Βρήκε… δίχτυα στην επικράτηση της Άιντραχτ επί της Γκλάντμπαχ με 4-1 ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Η πρωτοπόρος Βόλφσμπουργκ διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Λεβερκούζεν, ενώ οι Βαυαροί πήραν αγχωτική νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπίλεφεντ.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής: Σάλκε-Κότμπους 4-0, Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου 0-1, Κολωνία-Στουτγκάρδη 0-3, Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 2-1, Μπόχουμ-Ντόρτμουντ 0-2, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 4-1, Καρλσρούη-Χόφενχαϊμ 2-2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης