Νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να προκύψει σήμερα στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος βγαίνει στο προσκήνιο και αναμένεται μετά τη Γενική Συνέλευση να μπει εκ νέου πρόεδρος ο Δημήτρης Γόντικας. Τις 13 θέσεις του νέου σχήματος θα καλύψουν μεταξύ άλλων οι Αριστείδης Καμάρας, Βερβεσός, Ελευθεράκης και Λ. Πολέμης.

Το δεύτερο μέλημα της ΠΑΕ είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν οι οφειλές και να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση από την UEFA. Ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 4 εκατ. ευρώ από επιχειρηματίες και πλέον γίνεται προσπάθεια για να συγκεντρωθούν άλλα τόσα από προείσπραξη χορηγιών και εσόδων του τηλεοπτικού συμβολαίου. Όσο για το ζήτημα του γηπέδου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει στον Γιάννη Αλαφούζο πως αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη ΓΗΠΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας υποδέχθηκε χθες στην Αθήνα τον πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ. Ο 32χρονος Άραβας, που ήταν παλαιότερα πρόεδρος στην Αλ Ριάντ, φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης