Με κεκτημένη ταχύτητα από το 2-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται (21:45 – ΝΕΤ) τη Σέριφ Τίρασπολ και στοχεύει στη νίκη για να πάρει με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, διεξάγονται άλλοι 4 αγώνες για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: Άρσεναλ – Σέλτικ (2-0 α’ ματς), Στουτγκάρδη – Τιμισοάρα (2-0), ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη (0-1) και Φιορεντίνα – Σπόρτινγκ (2-2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική Ανδρών μπάσκετ αντιμετωπίζει στις 21:45 στο ΟΑΚΑ τη Λιθουανία για την 3η ημέρα του διεθνούς τουρνουά «Ακρόπολις 2009». Στις 18:45 παίζουν Σερβία – Ρωσία.

Στις 17:45 παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει της ρεβάνς με τη Βασλούι για τα πλέι οφ του Europa League. Στις 19:00 θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο προπονητής των Ρουμάνων, Κριστιάν Ντούλκα.

Νωρίς το πρωί αναχώρησε για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, όπου αύριο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Χέρενφεϊν για τα πλέι οφ του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΕΔ / ΕΠΟ θα ορίσει το μεσημέρι τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η Εθνική Εφήβων του πόλο αντιμετωπίζει στις 18:50 το Μαυροβούνιο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας.

Η Εθνική Ανδρών βόλεϊ αναχώρησε το πρωί για το Βελιγράδι, όπου θα δώσει φιλικά ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης