Δηλώσεις έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, το θέμα που προέκυψε με τον Χακόμπο, τον Δώνη αλλά και τις ευκαιρίες που θα έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να «ξεπλύνει» το βαρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά για το ματς με τον Άρη δήλωσε : «Πήραμε το αποτέλεσμα, αυτό είναι σημαντικό. Αλλά από εκεί και πέρα δεν παίξαμε για 70 λεπτά. Το κάναμε και σε άλλα ματς. Μετά έχω την αίσθηση ότι μας δίνουν ένα χτύπημα στο κεφάλι, ξυπνάμε, και παίζουμε καλά. Αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να το διώξουμε, είναι πρόβλημα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ και αν έμπαιναν το ματς ίσως είχε διαφορετική εξέλιξη. Έχουμε προβλήματα να λύσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το φετινό ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε τι συμβαίνει. Ίσως βιαστήκαμε σε κάποια πράγματα. Σαν ομάδα έχουμε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα με παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Ο προπονητής παίρνει σκληρά μέτρα. Όταν τον κάλεσα να αναλάβει την ομάδα, ρώτησε παίκτες. Μου είπαν να τον πάρω. Φοβάμαι ότι οι παίκτες δεν αντέχουν έναν τέτοιο προπονητή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης