Με γκολ του Βίλα στο 62ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει πολύ απειλητικός για την εστία του Γεωργαλλίδη. Οι καλύτερες ευκαιρίες καταγράφηκαν στο 20’ με τον Ίλιτς να μην βρίσκει στόχο, ενώ και ο Ντε Βινσέντι επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή με τον Κάταϊ στο 47’, όμως η ομάδα που πήρε το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 62’ ο Κοροβέσης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Βίλα, ο οποίος στο 62′ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν απείλησαν τους Γιαννιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 1-0 (Nova 2)

Γκολ: 62′ Βίλα (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Λίλα, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος – Τετέ, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Βίλα (90′ Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (79′ Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι (85′ Μπέριος).

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Γεωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερναντές, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (75′ Μπέριαν), Τόρες, Γουνδουλάκης (75′ Πόποβιτς), Μπέλιτς (46′ Κάταϊ).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης