Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Εργοτέλη, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ την Κυριακή, για την 33η αγωνιστική της Super League.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι παίκτες του Άγιαξ της Ηπείρου είχαν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά η τύχη δεν τους χαμογέλασε. Στο 18ο λεπτό οι Ηπειρώτες απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Μανιάς έπιασε με κεφαλιά τη σέντρα του Τζημόπουλου, αλλά Σαράνοφ κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρωταγωνιστή τον Ίλιτς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΣ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο υποβιβασμένος Εργοτέλης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη και με τον ρυθμό να έχει πλέον πέσει, καμία από τις δύο ομάδες δε σημείωσε κάποια αξιόλογη ευκαιρία με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης να τις βρει στο 0-0.

Κίτρινες:
Τζημόπουλος, Μπέριος, Βελλίδης – Σαράνοφ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76΄ Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (81΄ Κρητικός), Κοροβέσης (71΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μπόε, Καζναφέρης (57΄ Χαλκιαδάκης), Χαντί (88΄ Ούλα), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81΄ Γκέντσογλου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης