Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού, που διεξήχθη σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε ότι δεν μπορεί να περιμένει να κάνει ντεμπούτο σε ντέρμπι «αιωνίων» στον πάγκο των «πράσινων».

«Καλημέρα! Μαθαίνω ελληνικά! Χρειάζομαι χρόνο, όχι μόνο για την ομάδα. Μετά από πέντε ημέρες προπόνησης, δεν μπορώ να πω πολλά διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσίαση. Αυτές τις μέρες βρήκα τους παίκτες με μεγάλη διάθεση να μάθουν τις ιδέες μου και αυτό είναι σημαντικό», είπε αρχικά και μίλησε για το ντέρμπι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι όπως το Ίντερ – Μίλαν που έχω προπονήσει, αλλά μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί το Σάββατο στη Λεωφόρο. Δεν μπορώ να περιμένω. Από τους ανθρώπους γύρω μου αντιλαμβάνομαι το πάθος και τι σημαίνει αυτό το ματς για τη χώρα και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Δε θα είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Αυτό είναι λογικό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό το ματς. Σε αυτές τις λίγες λέξεις, συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μου για αυτό το παιχνίδι».

Με τη σειρά του ο Τάσος Λαγός είπε για τη μείωση της διαφοράς: «Δεν το βλέπουμε σαν τελευταία, αλλά σαν μια καλή ευκαιρία. Υπάρχουν πολλά ματς, αλλά αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό για να μειώσουμε την απόσταση».

Για τη δουλειά με τον Στραματσόνι στη διακοπή, σχολίασε: «Η διακοπή μας βοήθησε. Δουλέψαμε πολύ με τον νέο προπονητή και σε αυτά που θέλει να βάλει εκείνος στην ομάδα και θέλει να δει από το πρώτο παιχνίδι. Όλοι προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα μας ζητάει και να τα δείχνουμε στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ μίλησε σε προσωπικό επίπεδο: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον… Είμαι ακόμα ένας παίκτης από την ομάδα και στόχος μου είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Οι επιτυχίες είναι συνολικές, ομαδικές».

Για τα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός και το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, απάντησε: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ούτε τι πρέπει να κάνουμε εμείς, ούτε όσα έχουμε μελετήσει από τον αντίπαλο. Σκοπός μας είναι η νίκη και ακόμα κι αν προέρχομαι από άλλο πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να μου πει κάποιος πόσο σημαντικό είναι αυτό το ντέρμπι».

Ο Στάθος Ταυλαρίδης, είπε: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί για να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν γιατί σε τέτοια ματς δεν παρουσιάζονται πολλές καλές ευκαιρίες για γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι γηπεδούχος, ανέφερε: «Όλα είναι ανοιχτά. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι και αήττητος στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Marketing Director του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, Αλέξανδρος Στρογγυλός, είπε: «Εκ μέρους ΟΠΑΠ ΑΕ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Σαββάτου, είμαστε δίπλα τα τελευταία χρονια και για μας είναι μεγάλη τιμή που το λογότυπο είναι στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήθελα να πω παραπάνω καλή επιτυχία για το Σάββατο και για το υπόλοιπο της σεζόν».

Διαβάστε επίσης:


«Να μειώσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία»
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, 14:08

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης