Ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί κατέγραψε απόψε στο Περιστέρι το τέταρτο χατ-τρικ της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ισοφάρισε το ρεκόρ του «μάγου» Τζιοβάνι, με το οποίο μοιράζεται πια το ρεκόρ στη συγκεκριμένη στατιστική υπηρεσία, ως προς τους ξένους αθλητές της ομάδας που το έχουν καταφέρει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν πετυχαίνω χατ-τρικ που βοηθούν την ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, κάναμε καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός άσος στην κάμερα της NOVA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν βάζεις το πρώτο γκολ νιώθεις αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και σύντομα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι και θέλουμε να τελειώσουμε με νίκες όλα τα παιχνίδια μας πριν τις διακοπές», πρόσθεσε.

Όσο για την ισοφάριση του ρεκόρ του Ζιοβάνι, είπε: «Πραγματικά είμαι περήφανος, όλοι ξέρουν τι έχει κάνει ο Ζιοβάνι, έχω έρθει να αφήσω κι εγώ το σημάδι μου. Έχω έρθει να βάλω και εγώ το σημάδι μου στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Απέναντι στον Ατρόμητο είχε την ευκαιρία να κάνει «καρέ» τερμάτων, όταν μια κεφαλιά του άγγιξε το δοκάρι μετά το 3-0. «Απογοητεύτηκα γιατί ήταν ωραία σέντρα, εξεπλάγην που δεν τα κατάφερα. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ευκαιρίες, γιατί αν αυτό γίνεται τότε το γκολ θα έρθει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι έχει μόνο ένα καρέ στην καριέρα του απάντησε: «Γι΄ αυτό ήρθα εδώ, για να σκοράρω. Ελπίζω να πετύχω και δεύτερο καρέ στην καριέρα μου».

Την μπάλα του χατ-τρικ «την έχω στα αποδυτήρια, θα τη φυλάξω, θα την υπογράψω και ελπίζω μην είναι η τελευταία», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης