Την προσπάθεια των παικτών του Εργοτέλη εκθείασε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του απειλήθηκε μόνο από δικά της λάθη, θεωρεί πως η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε από τον Αναστασάκο και έδωσε σύνθημα για τον επόμενο αγώνα.
Αναλυτικά: «Καταρχήν, συγχαρητήρια για όλους τους παίκτες, γιατί έπαιξαν υπό δύσκολες συνθήκες, με ζέστη και υγρασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, από την τακτική τους και την προσήλωσή τους.
Απειληθήκαμε μόνο από φάσεις που προήλθαν από δικά μας λάθη, ενώ προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά με προϋποθέσεις και χάσαμε την ευκαιρία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Από τώρα, ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο».
Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης