«Ντρέπομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Όπως γράφει ο ιστότοπος, κάποιοι δεν θέλουν τηλεοπτική κάλυψη του κρίσιμου αγώνα Ηρακλή – Λάρισα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηρακλής είναι βαθμολογικά αδιάφορος και από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στο Καυτανζόγλειο κρίνεται ποια ομάδα, Λάρισα ή Λαμία, θα συμμετέχει στην τριάδα των play off του βορείου ομίλου της Football League.

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ έχει 43 βαθμούς και Λάρισα έχει 42 βαθμούς. Η ομάδα της Λάρισας θέλει μόνο νίκη, αφού ακόμα και με ισοπαλία παραμένει στη τρίτη θέση ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και είναι η ομάδα που περνάει στα play off.

Επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το Καυτανζόγλειο, όπου βρισκόταν για να οργανώσει την μετάδοση.

Τέσσερις υπάλληλοι του συνεργείου έχουν μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο με διάσειση για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μέσα στα επόμενα λεπτά θα αποχωρήσει το βαν του συνεργείου από το Καυτανζόγλειο, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Το τι προκάλεσε το επεισόδιο και ποιοι συμμετείχαν σε αυτό, παραμένει -προς το παρόν- άγνωστο. Κύκλοι του συνδρομητικού καναλιού κάνουν λόγο… «για αναίτια επίθεση από ομάδα ατόμων που δεν έφερε διακριτικά κάποιας ομάδας».

Το δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης