Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 σκορ του Πανθρακικού στο Περιστέρι, ολοκληρώνοντας έτσι με θετικό τρόπο τον πρώτο γύρο της Super League.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Ναπολεόνι με δύο ασίστ και ο Καραμάνος ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του΄(24′, 75’΄), με τον Παπαδόπουλο να βάζει απλά το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 78′. Στην αντίπερα όχθη για τους φιλοξενούμενους σκόραρε στο 60′ ο Ίγκορ, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το σημερινό «τρίποντο» ο Ατρόμητος έφτασε τους 32 βαθμούς, παραμένοντας έτσι αήττητος για έκτη αγωνιστική, ενώ αντίθετα ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 21 πόντους.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ατρόμητος επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Καραμάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας άσος απέφυγε τον Σερεμετ και με πλασέ στην άδεια εστία «έγραψε» το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 60’.

Μετά από άψογη εκτελεσμένη αντεπίθεση από τους Ιγκόρ και Κάσες και ασίστ του δεύτερου, ο Βραζιλιάνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε τον έλεγχο του ματς μέχρι το 73΄ και την είσοδο του Ναπολεόνι αντί του Μπρίτο (τραυματίας).

Πάντως ο Ιταλός επιθετικός έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή του Ατρομήτου και με δύο ασίστ έδωσε την ευκαιρία στους Καραμάνο (74΄) και Παπαδόπουλο (78΄) να πετύχουν άλλα δύο γκολ, μετατρέποντας έτσι το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Κίτρινες: 20′ Χρήστου, 86′ Μπαϊκαρά

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Γεωργίου (68′ Μπρίτο-74′ Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81′ Γκαρσία).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετμ, Σαρακατσάνος (81′ Χασομέρης), Μαξίμ, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (81′ Έμπο), Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Ιγκόερ, Κάσες (72′ Τζάνης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης