Στο δυναμικό της Άρσεναλ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, ο Τόμας Ροσίτσκι.

Ο μάνατζερ του Τσέχου μέσου, Πάβελ Πάσκα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε ότι πελάτης του δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Ροσίτσκι, ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως οι Λονδρέζοι σκέφτονται να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Τσέχο μέσο, επισημαίνοντας ότι αυτός θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του τον επόμενο μήνα.

«Είχα μια εποικοδομητική κουβέντα με τον κ. Βενγκέρ όπως πάντα. Αναλύσαμε τις σκέψεις μας και η Αρσεναλ τις δικές της. Αποφασίσαμε να πάρουμε την τελική απόφαση στις 15 Φεβρουαρίου.

Όλα είναι ανοικτά. Φυσικά έχω μιλήσει με τον Τόμας και ξέρω τις επιθυμίες του αλλά ως τον επόμενο κύκλο διαπραγματεύσεων δεν θα αποκαλύψουμε τα χαρτιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα ήθελα να κάνω υποθέσεις για το μέλλον του Τόμας αλλά οι άνθρωποι της Αρσεναλ άφησαν να εννοηθεί πως θέλουν ο Τόμας να συνεχίσει στην ομάδα τους. Στα μέσα Φλεβάρη θα ξέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Ροσίτσκι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης