Σύνθημα νίκης, ενόψει του αυριανού (21:45) εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, έδωσαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Κάιλ Χάινς.

Οι τρεις παίκτες εκπροσώπησαν την ομάδα τους στη νέα μπουτίκ των «ερυθρόλευκων» και εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για τον παιχνίδι με την τουρκική ομάδα που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάμε για τη νίκη! Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας. Η μπουτίκ είναι πολύ όμορφη. Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια, που αγόραζα κι εγώ πράγματα της ομάδας στην μπουτίκ» είπε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης.

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος τόνισε: «Ξέρω τον κόσμο του Ολυμπιακού και την τρέλα που έχει για την ομάδα. Είναι φανατικοί με την ομάδα. Η Φενέρ είναι δύσκολη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ. Περιμένουμε το ματς πώς και πώς και πάμε, φυσικά, για τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς ανέφερε πως: «…Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι δύσκολο ματς, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Όποτε με συναντούν φίλαθλοί μας στο δρόμο, μου μιλάνε με πολύ καλά λόγια, και εγώ θέλω να τους το ανταποδώσω στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης