O Novak Djokovic επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι αυτή τη χρονική περίοδο είναι ο κορυφαίος αθλητής της αντισφαίρισης, νικώντας με 3-1 τον Rafael Nadal στον τελικό του US Open. Ο Σέρβος αθλητής χρειάστηκε τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά προκειμένου να βάλει τέλος στις φιλοδοξίες του αντιπάλου του για την κατάκτηση του 11ου Grand Slam.

Τα σετ ήταν 6-2, 6-4, 6-7 και 6-1. Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη ήττα του Rafael Nadal από τον Novak Djokovic μέσα στο 2011. Ο Σέρβος αθλητής έχει καταπλήξει τους πάντες φέτος καθώς έχει χάσει μόλις 2 παιχνίδια στις 66 αναμετρήσεις που έχει δώσει με τους αντιπάλους του, κατακτώντας παράλληλα το Αυστραλιανό Open, το Wimbledon και το US Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Διανύω μια εκπληκτική χρονιά και τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν περίφημα. Κάθε φορά που καλούμαι να παίξω ενάντια στον Rafa είναι μια πρόκληση για μένα. Ήταν ένα εκπληκτικό τουρνουά και εύχομαι να έχουμε ακόμα περισσότερα σκληρά παιχνίδια μέσα στα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Novak.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης