Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης είδαν τους Τζέντι Όσμαν και Ιωάννη Παπαπέτρου να τραυματίζονται.

Ο Έλληνας άσος πάτησε άσχημα στο glass floor και γύρισε το πόδι του. Κατευθείαν έδειξα ότι πονούσε πολύ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο 30χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο «Υγεία» ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.

Αταμάν: «Ήπιος ο τραυματισμός του Όσμαν, πιο σοβαρός του Παπαπέτρου»

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για τους τραυματισμούς των Όσμαν και Παπαπέτρου μετά το τέλος του αγώνα επισημανε: «Και οι δύο χτύπησαν στον αστράγαλο. Το πρόβλημα του Όσμαν είναι ήπιο, του Παπαπέτρου μοιάζει πιο σοβαρό, είναι στο νοσοκομείο και θα δούμε τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης