Χωρίς τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στο Περιστέρι ο Κολοσσός Ρόδου.

Ο 22χρονος φόργουορντ παρουσίασε τα συμπτώματα της νέα γρίπης Α και μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό Η1Ν1, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή των «θαλασσί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι έκανε ο τεχνικός του Κολοσσού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Καλούμαστε να παίξουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μετά την προσθήκη του Προύιτ, το Περιστέρι δυνάμωσε περισσότερο στη ρακέτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό, να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Είναι μια δύσκολη έδρα και το Περιστέρι είναι ομάδα με ενθουσιασμό. Θεωρώ ότι δουλέψαμε καλά όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο που μας αναλογεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο 30χρονος γκαρντ, Σάσα Βασίλιεβιτς, δήλωσε: «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι αν βρεθούμε σε καλή μέρα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρουμε τα πάντα για τον αντίπαλο, γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και έναν καλό προπονητή. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και παρότι είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με ιώσεις είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης