Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Βέροια, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του πολύ καλού Λόπεζ Βαγιέχο. Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό, με την Βέροια να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, έχοντας πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 30’. Για τη Βέροια ο Ολαϊτάν πάσαρε στον Μοκάκε, ο οποίος από πλάγια έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά μετά. Ο Καραμάνος με κεφαλιά-πάσα πάσαρε στον Καραγκούνη, όμως ο Λόπεζ κράτησε το μηδέν για την εστία της Βέροιας. Στο 36’ η ομάδα του Καλαϊτζίδη είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μοκάκε στο τετ α τετ με τον Ράντμαν πλάσαρε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57’ ο Καραμάνος με κεφαλιά δεν σκόραρε, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η τελευταία καλή φάση για τον Ατρόμητο δημιουργήθηκε στο 81’. Ο Ναπολεόνι δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Λόπεζ. Τέλος, στο 89′ η Βέροια απάντησε, όταν ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά, αλλά αστόχησε.

Ατρόμητος – Βέροια 0-0 (Nova 3)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Καραγκούνης, Φυτανίδης – Γεωργέας, Σναούτσνερ

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
Π. Ζαχαριάδης

Βοηθοί:
Λ. Δημητριάδης, Ν. Δημόπουλος

τρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος):
Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Πίτου Γκαρσία (64′ Σουμπίνιο), Ουντότζι (64′ Ναπολεόνι), Καραμάνος (76′ Κούτσι), Καραγκούνης.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Σνάουτσερ, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργέας (67′ Καλτσάς), Γκιγέρμο, Μοκάκε (62′ Κόστλι), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Τζημογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης