Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Καβάλα στο γήπεδο Περιστερίου, για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να επικεντρώνονται πλέον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κλειστές άμυνες και ο βαρύς αγωνιστικό χώρος από τη βροχή που έπεφτε δεν άφησαν περιθώρια στις δύο ομάδες για κάτι καλό στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας εύκολη τη ζωή των γκολκίπερ Ιτάνζ και Βαγιέχο που δεν είχαν… επισκέψεις στην εστία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση την ευκαιρία που είχε η Καβάλα στο 74′ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Αμπντούν ο Ολιβέιρα λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, δεν σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη φάση και οι δύο ομάδες έμειναν με το σφύριγμα της λήξης στο 0-0.

Κίτρινες κάρτες:
Δάρλας, Σαμπού

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Σαρμιέντο, Δάρλας (66′ Αθανασίου), Ολιβέιρα, Καραλής, Σαμπού, Αναστασάκος (74′ Μπρίτο), Τάτος (69′ Φαβάλι), Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας.

Καβάλα (Γιάννης Μαντζουράκης):
Βαγιέχο, Οικονόμου, Θεοδωρέλλης, Ντουγκλάο (72′ Τόμασιτς), Ντιέ, Καρντόζο, Περεϊρίνια (39′ Βλάχος), Αμπντούν, Ονουάτσι (56′ Βουτσίτσεβιτς), Νικουλάε, Ρίος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Δώνης: «Το σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή προετοιμασία που έχουμε αρχίσει ενόψει του τελικού. Ο στόχος είναι να εμφανίσουμε μια ομάδα έτοιμη, προσεκτική σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και στις μικρές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να παίξουμε για το αποτέλεσμα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς, ευκαιρία να βάλουμε στην ενδεκάδα νέους ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την προσαρμογή τους κυρίως από ότι βλέπω στην προπόνηση, στην προσπάθεια που κάνουμε να βγάλουμε παιδιά από την ακαδημία για την πρώτη ομάδα. Ο Μπάλλας είναι δυο χρόνια στην ομάδα και ανέβηκε φέτος στην πρώτη ομάδα. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί στην προετοιμασία αλλά τον πιστεύουμε πάρα πολύ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και συμπεριφορά στην ομάδα και νομίζω ότι έχει ότι χρειάζεται για να κάνει καριέρα. Θα σταθώ και στον Αντώνη Αθανασίου, που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα και είναι ευτυχία για την ομάδα, το προπονητικό τιμ και όλους εδώ να βλέπουν ένα νέο παιδί του συλλόγου να μπαίνει στην πρώτη ομάδα και να παίζει».

Γιάννης Μαντζουράκης:
«Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο για τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου και να ευχηθώ να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι τιμή για αυτά τα σωματεία, τα μικρομεσαία, να φτάσουν σε ένα τελικό και να πάρουν τον τίτλο. Όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτή την εποχή, δε μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση. Υπήρξε κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν λίγες οι ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης