Ακόμη μία ήττα στις… λεπτομέρειες γνώρισε ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μολονότι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με την ιταλική Καντού, στα τελευταία λεπτά δεν είχε καθαρό μυαλό, κι έτσι έχασε με 64-63 στο «Παλά Ντέσιο».

«Δήμιος» των Πειραιωτών αποδείχθηκε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Γκεόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος, εκτός από την εύστοχη βολή, με την οποία πήρε το προβάδισμα η ομάδα του Αντρέα Τσιντσιέρι, έκανε καθοριστική τάπα στην τελευταία φάση του ματς στον Κάιλ Χάινς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος όμως, παρά τους 23 πόντους που σημείωσε, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 31-34, 45-49, 64-63

Καντού (Τρινκιέρι): Μίτσοφ 2, Στσέκιτς 8, Μαρκοϊσβίλι 8, Λέουνεν 12, Μαρκονάτο 10, Ματσαρίνο 6, Σερμαντίνι 8, Τσιντσαρίνι 5, Μπαζίλε 5, Λάιτι.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λούκας 4, Άντιτς 1, Σπανούλης 23, Κέσελ 11, Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 8, Παπανικολάου 3, Κατσίβελης 5. Πρίντεζης, Πελεκάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης