Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ με τον Ιωνικό, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στη Νεάπολη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, που αγωνίζονται στην Δ΄Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη εντούτοις, οι παίκτες της «Ένωσης» μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ στο 47ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Παυλή, ο Τσίτας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους», που έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ.

Πάντως η ομάδα της Νίκαιας, η οποία ανέβασε στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο, κέρδισε πέναλτι στο 88’ και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση του Γιαλελή ένα λεπτό αργότερα.

Η ενδεκάδα του Ιωνικού: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μακρίδης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Τσακίρης, Αχλαδιώτης, Κατσαβριάς, Σκαφτούρος, Γεωργίου, Παπαδάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σύνθεση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος: Μακρυωνίτης, Βλάχος, Τσούπρος, Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μοσχονάς, Αργυρίου, Νικολόπουλος (73′ Μάλτσι), Βλάχος, Τσούπρος, Φέτσης, Δημγκιόκας, Σακκόπουλος, Παυλής (69′ Νικολιάς), Κουρέλλας, Τσίτας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης