Ευχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη με 2-0 σκορ επί του Φωστήρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ, επισημαίνοντας ότι το τελικό σκορ την καθιστά φαβορί για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι σήμερα τα παιδιά έκαναν μια δυνατή προσπάθεια. Παίξαμε απέναντι σ’ έναν πολύ ενδιαφέροντα αντίπαλο. Είχαμε ανασταλτικό παράγοντα κι αυτός ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Θέλαμε το παιχνίδι να γίνει σ’ ένα καλύτερο τερέν.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν και έχασαν ευκαιρίες. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Το 2-0 δεν μας εξασφαλίζει πρόκριση. Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα, αλλά πήραμε το προβάδισμα στη σειρά αυτή των αγώνων και είμαστε φαβορί» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Χριστόπουλος.

Για τον αποκλεισμό του Τζημόπουλου την τελευταία στιγμή από την 18άδα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Είχε μια μικρή ενόχληση μετά το ματς με Πλατανιά, χθες έβγαλε μαγνητική, ήταν καθαρή, αλλά είχε προϊστορία με το ισχίο και θελήσαμε να τον προφυλάξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Βίλα στο τέλος, επισήμανε: «Έχει ένα χτύπημα στο χέρι και το πόδι, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης