Ο Μακόλεϊ Κρισάντους παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις. Ο 24χρονος Νιγηριανός φορ τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και επεσήμανε ότι περιμένει να έρθει το πρώτο γκολ, το οποίο θα ανοίξει το δρόμο για τα επόμενα.

Αρχικά ο Κρισάντους μίλησε για το κλίμα στην ομάδα: «Νιώθω ευπρόσδεκτος στην ομάδα και όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να σε βοηθούν όλοι, ώστε να γίνεις όσο γίνεται πιο γρήγορα μέλος της ομάδας. Όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Με όλους προσπαθώ να επικοινωνώ. Είμαστε μια ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια. Και σε μια οικογένεια δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Γι’ αυτό προσπαθώ να έχω επαφή με όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε: «Πάντα είμαι έτοιμος. Χρειάζομαι βέβαια λίγη δουλειά ακόμα στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Προς το παρόν πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όπως μου ζητάει ο προπονητής. Όλα εξαρτώνται από αυτόν. Πριν έρθω στην ΑΕΚ, είχα να παίξω ένα μήνα (με τη Σίβασπορ) διότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία είχε διακοπή. Ακολούθησαν δέκα μέρες με την οικογένεια και μετά ήρθα εδώ».

Σε ερώτηση για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να σημειώσει το πρώτο του γκολ, είπε: «Ναι, σίγουρα μου λείπει να πετύχω ένα γκολ. Αλλά ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο. Κι όταν έρθει το πρώτο, θα έρθουν κι άλλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αλλά προς το παρόν προέχει να συνεχίσω την προσπάθεια και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Αυτό λοιπόν που με ενδιαφέρει πρώτα, είναι να νικήσουμε. Η προσωπική μου επιτυχία έρχεται μετά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης