Με αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε ο Ματίας Ιγκλέσιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM».

«Με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. την περασμένη Δευτέρα στη Λιβαδειά) παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παλέψαμε πολύ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη και έτσι θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μέσος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαστε καλά, αλλά έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα. Υπάρχει καιρός να τα βελτιώσουμε. Πέρυσι καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη. Παίξαμε κόντρα στη Νιούκαστλ και νομίζω πως αξίζαμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μία ομάδα ταπεινή και παίζουμε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος».

Μιλώντας για τον εαυτό του, με αφορμή και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ιγκλέσιας είπε πως «η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Τώρα, αν γίνεται να σκοράρω ή να βγάζω πάσες και να μπαίνουν γκολ, τότε και με αυτόν τον τρόπο βοηθάω. Στόχος μου είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνεται το παιχνίδι της ομάδας και να παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

Καταλήγοντας ο σκληροτράχηλος μέσος του «αστεριού» εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα, την οποία έχει αγαπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης