Τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων και θα αγωνιστούν στην προκριματική φάση (6-11/10) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανακοίνωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Τσάνας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση από τον 5ο όμιλο, όπου θα κοντραριστεί με τη Σερβία, τα Νησιά Φερόε και τη Λευκορωσία.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μαχλελής, Αναστάσιος Λαγός (Παναθηναϊκός), Χρήστος Κοντοχρήστος, Γιάννης Σιμώσης (Πανιώνιος), Στέλιος Βασιλείου (Λεβαδειακός), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Χρήστος Μπαταβάνης (Λάρισα), Πέτρος Μάνταλος (Ξάνθη), Δημήτρης Τόσκας (Πιερικός), Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Αντρέας Βασιλογιάννης (Ολυμπιακός), Γιώργος Κουτρουμπής (Καλλιθέα), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Κώστας Περιστερίδης (Φόλενταμ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα θ’ αντιμετωπίσει τα Φερόε στις 06/10, τη Λευκορωσία στις 08/10 και τη Σερβία στις 11/10.

Στην επόμενη φάση (elite round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία και οι δύο καλύτερες τρίτες από όλα τα γκρουπ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά τα πάντα είναι στο χέρι μας. Είμαστε μια ομάδα με δυνατότητες και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, θεωρώ ότι η Σερβία είναι το φαβορί. Στην προηγούμενη διοργάνωση πήρε την τρίτη θέση και μην ξεχνάμε ότι παίζει στην έδρα της. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση αν και θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερες προπονήσεις και να δώσουμε περισσότερα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Παίξαμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια που μας βοήθησαν να διαπιστώσουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έτοιμοι ψυχολογικά για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αγώνων του ομίλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης