Πετάγεται ξαφνικά μπροστά στον ψαρά η τρελλιάρα η γοργόνα και τον ρωτάει: Ζει ο Μέγας Αλέξανδρος. Τι να της πει ο φουκαράς τη στιγμή που ρίχνει δίχτυα; Ότι ο Δίας και όλο το συγγενολόϊ των θεών και των θεάνων στον Όλυμπο επάνω έχουν ψοφήσει. Ότι αυτός είναι χριστιανός, ότι έχει αλλάξει βάρδια ο Θεός, έχει άλλο όνομα πια, το παίζει αλλοιώς και απαγορεύει τα ψέματα.

Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Ο άνθρωπος βγήκε ανοικτά στη θάλασσα για ψάρεμα, όχι για μπάνιο. Ο Δίας, δεν αποκλείεται να πέθανε επάνω στο χιονισμένο βουνό, όμως ο αδελφός του ο Ποσειδώνας, πιο ζόρικος και κάργα ζοχάδας, συνεχίζει να βολτάρει στα πελάγη και έχει υπό την προστασία του την αδελφή του Αλέξανδρου. Γι’ αυτό, άλλωστε, η γοργόνα έχει τη δύναμη να τουμπάρει κάθε πλεούμενο.

Το ίδιο και οι αεκτζήδες. Πέθανε η ΑΕΚ; Παλαβός παπάς σάς βάπτισε. Χρεοκόπησε η ΑΕΚ, βέβαια, βρέθηκε στο ερασιτεχνικό, όμως για τους οπαδούς της ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. Να, γιατί στήνεται πανηγύρι κάθε Κυριακή όπου κι αν παίζει η ΑΕΚ, στην Άνω Μαγούλα και στην Κάτω Τραχανοπλαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι που λες. Μέγας Αλέξανδρος και Μέγας Κωνσταντίνος μαζύ ο Μελισσανίδης θα ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη και τρανή. Πιο δυνατή η ΑΕΚ θα επιστρέψει για να γνωρίσει δόξες και τίτλους, για να κάνει υπερήφανους τους ελπιδοφόρους αεκτζήδες.

ΟΡΚΟ έχει δώσει ο Μελισσανίδης. Ο apodytiriakias.gr αποκαλύπτει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης