Την τρίτη του νίκη στη φετινή Super League -και την πρώτη στην έδρα του- πέτυχε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Kike Hernández. 

Η ομάδα του Gomez, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Napoleoni στο 59΄, με τέρματα των Bastia (66’) και Cezarec (80’) έκανε την ανατροπή, κατακτώντας εν τέλει το τρίποντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την σημερινή νίκη τους οι Αρκάδες έφτασαν τους 11 βαθμούς, όντας μάλιστα αήττητοι, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Βοιωτίας παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Daniel Cezarec βρήκε… δίχτυα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι φτωχό και να μην δημιουργηθούν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη ωστόσο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην. Βέβαια σε αυτό το γεγονός συνέβαλε και το γκολ που πέτυχε στο 59’ ο Λεβαδειακός, το οποίο αφύπνισε τους παίκτες του Αστέρα.

Σκόρερ της ομάδας της Βοιωτίας ήταν ο Napoleoni, o οποίος με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπάρκογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Degra, κάνοντας το 0-1.

Όπως προαναφέραμε αυτό το γκολ είχε ευεργετικό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους, μιας και ενέτειναν την πίεση τους και κατάφεραν να φέρουν μόλις επτά λεπτά αργότερα το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Lucas Wílchez στο 66ο λεπτό ο Bastia ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του για τη νίκη.

Για να φτάσουμε στο 80’ όταν την κατάσταση πήρε στα… πόδια του ο Cezarec. Ο Κροάτης επιθετικός με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Blazic, χαρίζοντας στον Αστέρα ακόμη ένα τρίποντο.

Κίτρινες: Wílchez, Αργυρόπουλος – Branco, Napoleoni, Bushi, Agali

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Gomez): Degra, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Urribarri, Λαζαρίδης, Marcelao, Bastia, Carrera (57΄ Udoji), Cesarec (87΄ Bartolini), Eder(71΄ Esteves), Wilchez.

Λεβαδειακός (Κ. Hernández): Blazic, Μουλόπουλος, Κόλτζος,Masado, Paulo Costa (69΄ Balvorin), Ζησόπουλος, Branco (84΄ Bushi), Agali, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Napoleoni.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης