Ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη της φετινής Euroleague χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη η επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού έλαμψε με τις εμφανίσεις του από την σειρά των προημιτελικών και έπειτα, ενώ στο συγκεκριμένο δημοσίευμα παρατίθενται και στατιστικά του από την φετινή χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Χωρίς καμία αμφιβολία, ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της φετινής Ευρωλίγκας, ο Νικ Καλάθης, έγινε από πολλά υποσχόμενος, βασικός και καθοριστικός παίκτης του Final 4. Ο Καλάθης είχε ‘λάμψει’ με τον Παναθηναϊκό, ήδη από τη σειρά με την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ. Αυτό ήταν μόλις το ξεκίνημα. Στο πρώτο Final 4 της καριέρας του, ο Καλάθης έκανε στον ημιτελικό κόντρα στη Σιένα ρεκόρ καριέρας με 17 πόντους, ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Στον τελικό με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικεντρώθηκε στην άμυνα και στα καθήκοντά του ως πλέι μέικερ, μοιράζοντας έξι ασίστ. Ολοκλήρωσε το φάιναλ φορ έχοντας τα περισσότερα κλεψίματα, όντας δεύτερος στις ασίστ και τρίτος στους πόντους για τον Παναθηναϊκό, έχοντας, μάλιστα, ποσοστό ευστοχίας 80%. Στα 22 του χρόνια, ο Καλάθης δείχνει πως θα αποτελέσει ακόμα έναν ξεχωριστό παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει στις τάξεις του τόσους ποιοτικούς γκαρντ τα τελευταία χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης