Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο Άρης, επικρατώντας με 2-0 της Κέρκυρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την  11η αγωνιστική της Super League.

O Τσέζαρεκ άνοιξε το σκορ στο 34΄ για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο Πορτίγια στις καθυστερήσεις του αγώνα «έγραψε» το τελικό 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης μπορεί να μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» γρήγορα τον αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν στο 11ο λεπτό να δείξουν τις απειλητικές διαθέσεις τους όταν ο Τσίγκας τροφοδότησε τον Επστάιν, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Σηφάκη, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Κάλβο φρόντισε να ταράξει την εστία του Κωνσταντόπουλου, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 26΄ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των αντιπάλων, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Τσέζαρεκ έγραψε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ.

Ο Βαγγέλι έβγαλε μία σέντρα στον Νέτο και ο τελευταίος με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον Τσέζαρεκ, ο οποίος κι αυτός με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Κόκε «άγγιξε» το 2-0, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έπρεπε να περάσουν 45 λεπτά για να δημιουργηθεί μία αξιόλογη φάση.

Συγκεκριμένα, στο 90΄ ο Ρουίζ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο στο τετ α τετ που είχαν, αλλά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος έβγαλε τη μπάλα στον Πορτίγια, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Κίτρινες: Βαγγέλι, Σηφάκης – Παρασκευαϊδης, Γκουστάβο

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (35΄ Πορτίγια), Τόχα, Τσέζαρεκ (59΄ Ρουίζ), Κόκε (75΄ Φατι), Μίσελ, Λαζαρίδης, Βαγγέλι.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές):
Κωνσταντόπουλος Βενέτης, Στολτίδης (73′ Γιάντσης), Καλαντζής, Τσίγκας (65′ Φλαβίνιο), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Κονοδήμος, Μακρής (85΄ Δεινοπαπας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης