Μέσα σε φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και την Original τα μεσάνυκτα της Τετάρτης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε στα μέλη των οργανωμένων οπαδών ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, αλλά αγαπάει την Ένωση, όσο και οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων».

«Καταλαβαίνετε όλοι πως ήδη κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση», απάντησε στις προτροπές να κάνει ότι μπορεί για να δώσει λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ και συνέχισε: «Λέτε να μην τους έχω μιλήσει. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Νοτιά. Τα έχω εξηγήσει όλα. Όλοι ξέρουν πως αν δεν πληρώσουν οι μέτοχοι, δεν υπάρχει λύση. Γι’ αυτό έκανα και αυτή την πρόταση, αυτή είναι η μόνη λύση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικολαΐδης τόνισε: «Έκανα λάθη, αλλά έχω ακούσει και πολλά. Όσο αγαπάτε την ΑΕΚ εσείς την αγαπώ κι εγώ. Και το σημαντικότερο τώρα είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Τώρα μόνο με πράξεις θα φανεί ποιος είναι ΑΕΚ και ποιος την αγαπάει. Αν όλα πάνε καλά και οι μέτοχοι βάλουν χρήματα, ο Χάρης Οικονομόπουλος και εγώ μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καλοκαίρι άλλη μια ταμειακή διευκόλυνση ύψους 2 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι λύση για την ΑΕΚ».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προεδρία της Ένωσης, σημείωσε: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος. Είπα στον Οικονομόπουλο να αναλάβει εκείνος, αλλά δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης