Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γαλλίας, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη του Φωτός.

Οι «τρικολόρ» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, χάρη στα γκολ των Γκρενιέ (47΄) και Μπολζουά (59΄), ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τέρματα των Κουτρουμπή (69΄) και Τσιτά (71΄) ισοφάρισε σε 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γάλλοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ταφέρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, εντούτοις ένα λεπτό αργότερα ο Κουτρούμπης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη αγωνιζόταν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή (δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Λαγού, ενώ είχε δοκάρι με τον Καρέλη στο 25΄.

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΠΟ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα μεγάλο ματς. Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλους γαλλικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις, ενώ παίζαμε με δέκα παίκτες. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς».

ΓΑΛΛΙΑ: Λεκόμπο, Σασό, Μαρτιάλ, Ριβιεράν, Βελέλ, Καπουτά (59΄ Ταφέρ), Φοφανά, Σουνού (46΄ Γκρενιέ), Μπολζουά, Μπακαπού, Μπουσάν

ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Λαγός, Κοτσαρίδης, Μαχλελής (73΄ Τόσκας), Μάνταλος (60΄ Καρασαλίδης), Καρέλης, Κουτρουμπής, Παππάς (69΄ Βασιλείου), Βλαχοδήμος (65΄ Τσιτάς)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης