Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην φιέστα των «πράσινων» για την κατάκτηση του έκτου τροπαίου της Ευρωλίγκας.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (προπονητής του Παναθηναϊκού): «Θα ξεκινήσω με τα όσα διοργάνωσαν οι άνθρωποί μας για εμάς με το έκτο αστέρι που μπαίνουμε στην ιστορία της ομάδας. Ήταν όμορφο επειδή ήταν πολύ απλό και είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι παίκτες μου το απόλαυσαν και έπαιξαν πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όπως είπε και ο κ. Μαρκόπουλος το Σάββατο περιμένω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να αγωνιστούν καλύτερα και να νικήσουν το παιχνίδι. Έχουμε κάνει το 1-0 και γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί να κάνει κάποιος τρεις νίκες. Ένα ακόμη πράγμα που με έκανε πολύ ευτυχισμένο είναι ότι βρέθηκε μαζί μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετά τα προβλήματα που είχε. Είμαι ευτυχής που βρέθηκε μαζί μας και το απόλαυσε κι αυτός μαζί με εμάς».

Ρομέιν Σάτο (παίκτης του Παναθηναϊκού): «Γνωρίζουμε ότι σε μία σειρά πλέι οφ όπως το σημερινό παιχνίδι όταν αντιμετωπίζεις μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολα τα πράγματα και πρέπει να βγαίνεις στο γήπεδο και να αγωνίζεσαι με όλες σου τις δυνάμεις».

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε. Όταν ήρθα δεν υπήρχε τίποτα. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα δουλειάς, επιμονής και επιτυχία. Είμαστε φτιαγμένοι και καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε στόχο που έχουμε προσπαθούμε να τον κατακτήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σούλης Μαρκόπουλος (προπονητής του ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την ευρωπαϊκή του επιτυχία και τη νίκη σήμερα. Δεν σταθήκαμε αντάξιοι όσο περνούσε ο χρόνος τα προβλήματα γίνονταν μεγαλύτερα. Όταν κάνεις 24 λάθη κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έχεις καμία τύχη. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε ώστε στη συνέχεια να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ελπίζουμε να μην έχουμε τις ίδιες απουσίες στη συνέχεια για να έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ. Όταν παίζεις με μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ και εσύ δεν έχεις λύσεις, τα προβλήματα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα.

Τους είπα ότι παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους παλιότερα. Αυτοί έφεραν την ομάδα στην τετράδα. Όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό που πήρε το ευρωπαϊκό και κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο. Όταν σε παίρνει από κάτω και έχεις παίκτες άπειρους είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δημήτρης Καλαμπάκας (παίκτης του ΠΑΟΚ):
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βρεθήκαμε σε κακή ημέρα. Γι’ αυτό και υπήρξε αυτή η διαφορά. Θα παλέψουμε στη συνέχεια για ό, τι μας αναλογεί. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια. Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, παρ’ όλα αυτά εμείς παλεύουμε στο γήπεδο για το καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης