Συμπληρώθηκε την Τετάρτη το «παζλ» των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια από τα προημιτελικά κατέληξαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.

Οι «ροχιμπλάνκος» με τέρμα του Κόκε (5′) νίκησαν με 1-0 την Μπαρτσελόνα στον ισπανικό «εμφύλιο», που έλαβε χώρα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 που είχαν αποσπάσει στο «Καμπ Νου», πήραν την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1974, στέλνοντας παράλληλα τους Καταλανούς στο… σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άλλο προημιτελικό της Τετάρτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με γκολ του Εβρά (57), «παγώνοντας» την «Αλιάνζ Αρίνα», ωστόσο ακολούθησε καταιγισμός από τους Βαυαρούς, οι οποίοι με γκολ των Μάντζουκιτς (59), Mίλερ (68′) και Ρόμπεν (76′) γύρισαν το παιχνίδι και επικράτησαν με 3-1, παίρνοντας το εισιτήριο (1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ματς)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-0

Γκολ: 5′ Κόκε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Tρία δοκάρια είχε στο πρώτο 20λεπτο του ματς η Ατλέτικο Μαδρίτης. Την αρχή έκανε ο Αντριάν στο 5′ στη φάση του γκολ, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο του Βίγια στο 11′ και στο 19′.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λούις, Χουάνφραν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Γκαρσία, Γκάμπι, Λόπεθ (63΄ Ντιέγκο), Βίγια (79΄ Ροντρίγκες)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: (Τάτα Μαρτίνο): Πίντο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Άλμπα, Άλβες, Φάμπρεγας (62΄ Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα (73΄ Πέδρο), Μπουσκέτς, Μέσι, Νεϊμάρ.

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Γκολ: 59′ Μάντζουκιτς, 68′ Mίλερ, 76′ Ρόμπεν – 57′ Eβρά 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μίλερ (84΄ Πιζάρο), Γκέτσε (65΄ Ραφίνια), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: (Ντέιβιντ Μόιες): Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ (74΄ Ερνάντες), Βαλένσια, Κάρικ, Καγκάουα, Ρούνι, Γουέλμπεκ (80΄ Γιανουζάι)

Διαβάστε επίσης:

Στα ημιτελικά Ρεάλ και Τσέλσι,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Απριλίου 2014, 23:38

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης