Στην Αργεντινή βρίσκεται από χθες ο Κώστας Αντωνίου, προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι τους ποδοσφαιριστές που έχει τσεκάρει ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού στη «χώρα του τανγκό», Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «πρασίνων», ως γνωστόν, φιγουράρουν τα ονόματα του Μάρκος Ανχελέρι της Εστουδιάντας και του Πάμπλο Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι αρκετά δύσκολες, καθώς για την απόκτησή τους έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες.

«Κανένα θέμα με Ρούις»

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον επιθετικό της Βέστερλο, Χάιμε Ρουίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «extravoetbal.be», ο προπονητής της βελγικής ομάδας, Χέρμαν Βάιναντς, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον σκάουτερ του «τριφυλλιού», Πιτ Κάιζερ, ο οποίος του διευκρίνισε ότι ο συγκριμένος παίκτης δεν υπάρχει καν στη λίστα της ελληνικής ομάδας.

«Πλέον, γνωρίζουμε πως οι φήμες δεν είναι αληθείς, κάτι που μπορούμε να πούμε και στον Ρουίς», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Sports / Soccer Magazine» ο Χέρμαν Βάιναντς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης