Παίκτης της Λάρισας για ακόμα ένα χρόνο θα παραμείνει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο αρχηγός της ΑΕΛ ανανέωσε τη συνεργασία του και δήλωσε πως το νέο του συμβόλαιο είναι τιμή και παράσημό του.

«Το νέο συμβόλαιο δεν ήρθε για μένα τιμήν ένεκεν, ούτε συνταξιοδοτικά, αλλά κερδήθηκε αξιοκρατικά, μέσα στο γήπεδο, χωρίς δεκανίκια, χωρίς μπροστινούς, πισινούς και φιλαράκια. Τιμή και παράσημο, λοιπόν, για εμένα στα 38 μου χρόνια η συνέχεια της παρουσίας μου σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ. Δεν θέλω να ειπωθεί πως είμαι υπεράνω χρημάτων, ότι παίζω για τη φανέλα και άλλα πολλά που θα ηχήσουν όμορφα στ’ αυτιά των φίλων της ομάδας, όμως το οικονομικό τα τελευταία χρόνια, δεν είναι πρωταρχικό κριτήριο για την όποια απόφασή μου. Τους λόγους, λοιπόν, για τους οποίους η υπόθεση παραμονής μου στην ΑΕΛ τράβηξε περισσότερο, τους γνωρίζουμε μόνο εγώ και ο πρόεδρος. Κι έτσι θα μείνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ: Πριν από δύο χρόνια και με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα μας, είχα κλείσει τις δηλώσεις μου λέγοντας πως η συνέχεια δίνεται στο Αλκαζάρ και σύντομα στο νέο μας γήπεδο. Βέβαια, το σύντομα στη χώρα μας συνήθως κρατάει λιγάκι περισσότερο. Έφτασε, όμως, η στιγμή κι αυτό το γήπεδο θα είναι το όχημα για ένα ταξίδι που θα πάει την ομάδα μας σε άλλη διάσταση. Και νιώθω αληθινά την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου, που αυτή τη διαδρομή θα την κάνουμε μαζί. Καλό μας ταξίδι», αναφέρει η δήλωση του Νίκου Νταμπίζα στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάρισας.

Εν τω μεταξύ, οι «βυσσινί» ανέβασαν στην επαγγελματική ομάδα τον Χρήστος Μπανταβάνη. Ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας με την Εθνική Νέων, υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών και έγινε ο τρίτος παίκτης που ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες, μετά τους Καρανίκα και Βούζα.

«Πραγματοποιήθηκε ένα παιδικό μου όνειρο. Και ποιος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου δεν θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ; Πολύ περισσότερο τώρα που η ομάδα μπαίνει στο νέο της γήπεδο. Η μοναδική λέξη που έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι η λέξη δουλειά, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου δεν είναι παρά το πρώτο βήμα και τίποτε περισσότερο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία», δήλωσε ο Μπανταβάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρία στάδια, στη Λάρισα, το Καρπενήσι και την Ιταλία. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουλίου, ενώ στις 12 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Στις 19 θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Ατρόμητο, ενώ στις 26 Ιουλίου η Λάρισα θα επιστρέψει στη βάση της.

Στη συνέχεια από τις 30 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου οι «βυσσινί» θα μεταφερθούν στην κωμόπολη Άκουι Τέρμε την επαρχίας της Αλεσάντρια. Στις εγκαταστάσεις του «Grand Hotel Nuove Terme», όπου θα βρεθεί η Λάρισα προετοιμάζονται ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Τζένοα και η Τορίνο. Εκεί η ομάδα της Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει τη Μπρέσια (1/8) και την Κιέβο (5/8). Ακόμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί άλλο ένα φιλικό στις 7 ή 8 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης